Du befinder dig her: Bedømmelse og opfølgning > Arbejdsgang

Arbejdsgang

Ved at klikke på Admin >> Arbejdsgang er det muligt at angive synlighed i oversigten over arbejdsgang for fremmøde, adfærd og bedømmelser. Siden for arbejdsgang består af tre undersider med arbejdsgange for fremmøde, adfærd og bedømmelse. Kort sagt kan du på denne side beslutte, hvornår de forskellige roller ser fremmødeoplysningerne i forskellige faser, og hvornår oplysningerne skal sendes til eksterne systemer.

Oversigten er bygget op på samme måde for fremmøde, bedømmelser og adfærd. De er hver opdelt i de tre faser: fag, gruppe og organisation. Faglærere er ansvarlige for fagfasen, vejledere håndterer gruppefasen og en organisationsvejleder – normalt en skoleleder – er ansvarlig for organisationsfasen.

Hvis du vil redigere arbejdsgangen for fremmøde, adfærd eller bedømmelse, skal du klikke på Admin >> Arbejdsgang og vælge en af fanerne.

Dette kan vises med et praktisk eksempel: Hvis fremmødet skal være synligt for lærende og overordnede i fagregistreringsfasen, skal du klikke på fanen Fremmøde og markere afkrydsningsfeltet foran "Lærende" og "Overordnet". Hvis fremmødet ikke skal være synligt for lærende og overordnede indtil grupperegistreringsfasen, skal du ikke markere afkrydsningsfelterne i fagregistreringsfasen, men i stedet markere dem i den næste fase. Det betyder, at overordnede og lærende ikke vil kunne se fremmødet, før læreren sender det til vejlederen.