Du befinder dig her: Genbruge og dele indhold > Fagskabeloner

Fagskabeloner

Har du fag med indhold, som skal genbruges fra det ene semester til det andet? Hvis du tilføjer nye fag, kan du bruge et eksisterende fag som skabelon og kopiere indholdet fra det gamle fag over i det nye. Administratorer kan oprette fagskabeloner, og dele dem med hele læreanstalten eller organisationer inden for den.

Din profil skal have indstillingerne Opret fag baseret på en skabelon (som standard aktiveret hos medarbejdere og administratorer) og Tillod deling af et fag som en skabelon (som standard aktiveret hos administratorer) aktiveret, hvis du skal kunne oprette fag på basis af en skabelon og dele et fag som en skabelon. Med en anden indstilling, Tillod anvendelse af en skabelon til andre fag får brugerne tilladelse til at anvende en skabelon til et eller flere fag fra selve skabelonfaget. Den samme skabelon kan bruges til at opdatere fag flere gange, uden at tidligere tilføjet indhold kopieres.

Hvis Tillod deling af et fag som en skabelon er aktiveret, kan du dele faget som en skabelon via Indstillinger >> Funktioner og egenskaber for fag. Fag, der deles som skabeloner, er angivet med "Dette fag er delt som en skabelon" under titlen på fagets dashboard.

Hvad kommer med i kopien af faget, og hvad kommer ikke med?

Følgende elementer kommer med, når et fag bruges som en skabelon. ClosedLæs mere...

Sådan gør du

ClosedDeling af et fag som en skabelon
ClosedTilføjelse af fag baseret på en skabelon
ClosedAnvende en skabelon på et eksisterende fag
ClosedBrug af en fagskabelon til flere fag