Du befinder dig her: Fagadministration > Link

Link

Funktionen Link findes i træstrukturen, hvis link er aktiveret i indstillingerne for faget. Her kan du tilføje links, der er praktiske for faget. Et fag i engelsk kan f.eks. have links til tekstsamlinger online.

Du kan arrangere linkene i kategorier, så det er nemmere at sortere og navigere. Du kan tilføje både eksterne link og link fra ePortfolio >> Dine filer >> Dine webfiler i itslearning.

Du kan bruge importfunktionen til at importere bogmærker, der er lagret i en HTML-fil. Det betyder, at du f.eks. kan importere bogmærker fra din browser eller fra andre programmer, der understøtter formatet bookmarks.html. Bogmærker i et fag kan også eksporteres og derefter eller importeres til andre fag.

Sådan gør du

ClosedTilføje et eksternt link
ClosedTilføje et internt link
ClosedRedigere et link
ClosedTilføje en kategori
ClosedRedigere en kategori
ClosedOrganisere en kategori
ClosedImportere bogmærker
ClosedEksportere bogmærker