Du befinder dig her: Arbejde med indhold > Test > Oprette test > Oprette test

Oprette test

Hvis du vil oprette en test, skal du gå til et fag og klikke på Tilføj i træstrukturen og derefter Test.

Når du klikker på linket herover, vises en side med tre faner: Testoplysninger, Indstillinger og Kategorier. Klik på linkene herunder for at få en yderligere beskrivelse af indholdet på disse faner.

ClosedTestoplysninger
ClosedIndstillinger
ClosedKategorier

Redigere test

Når du har angivet oplysningerne på fanerne Testoplysninger, Indstillinger og Kategori , kan du klikke på Gem. Hvis du gemmer testen, før du har angivet alle oplysningerne, skal du gå tilbage og redigere testen for at kunne tilføje flere oplysninger. Rediger testen ved at klikke på testen i navigationstræet, og klik derefter på Rediger.