Deze Help gebruiken

Dit Help-systeem is opgebouwd uit een aantal verschillende onderwerpen. Het linkervenster (1 in de onderstaande afbeelding) bevat een mapstructuur met alle onderwerpen. Klik op de map om de onderwerpen uit te vouwen. De onderwerpen worden voorafgegaan door een vraagteken. Wanneer u op een onderwerp klikt, wordt dit geopend in het hoofdvenster (2).

Omdat er zeer veel onderwerpen beschikbaar zijn, kunt u het beste de zoekfunctie gebruiken. Klik op de tab Zoeken linksonder (4). Hieronder vindt u meer informatie over de zoekfunctie en over hoe u kunt zoeken. Selecteer het tabblad Inhoudsopgave (3) om terug te gaan naar de lijst met onderwerpen.

Uitleg van pictogrammen

Pictogrammen in het bovenste menu

De zoekfunctie gebruiken

Als u het item waarover u meer wilt weten, niet kunt vinden in het menu aan de linkerkant, probeert u de zoekfunctie. Klik op Zoeken linksonder op deze pagina. Geef een zoekwoord op en klik op de knop Zoeken.

Wanneer u zoekt op een zinsdeel, kunt u dit het beste tussen dubbele aanhalingstekens zetten (" en "). Als u meer informatie zoekt over machtigingen en rechten, kunt u zoeken op machtigingen en rechten zonder aanhalingstekens of "machtigingen en rechten" met aanhalingstekens. Bij de eerste zoekopdracht worden resultaten weergegeven voor zowel machtigingen als rechten, terwijl u voor "machtigingen en rechten" resultaten krijgt voor de optie "machtigingen en rechten".