Använda hjälpen

Det här hjälpsystemet består av ett antal olika hjälpavsnitt. Den vänstra ramen (1 på bilden nedan) innehåller en mappstruktur med alla hjälpavsnitten. Klicka på mappen för att expandera hjälpavsnitten. Framför hjälpavsnitten visas ett frågetecken. När du klickar på ett avsnitt öppnas det i huvudramen (2).

Eftersom det finns många hjälpavsnitt är det smart att använda sökfunktionen. Klicka på fliken Sök i det nedre vänstra hörnet (4). Läs mer om sökfunktionen och hur du använder den nedan. Om du vill gå tillbaka till listan över hjälpavsnitt klickar du på fliken Innehållsförteckning (3).

Ikonförklaring

Ikoner på toppmenyn

Använda sökfunktionen

Om du inte kan hitta objektet som du vill veta mer om på menyn till vänster kan du använda sökfunktionen. Klicka på Söki det nedre vänstra hörnet på den här sidan. Skriv in ett sökord och klicka på knappen Sök.

När du söker efter fraser rekommenderas du att placera frasen inom citationstecken (" och "). Om du vill lära dig mer om utbildningsmål kan du söka efter utbildning mål utan citationstecken eller "utbildningsmål" inom citationstecken. Den första sökningen ger träffar på både utbildning och mål till exempel utbildning i allmänhet, utbildningsverktyg itslearning och så vidare, medan "utbildningsmål" bara ger träffar på "utbildningsmål".