Du befinder dig her: Samarbejde > Faggrupper

Grupper

Det er muligt at organisere deltagere i fag i grupper. Du kan oprette et ubegrænset antal grupper, og hver gruppe kan indeholde en eller flere underordnede grupper. Grupper er praktiske, hvis du vil adskille fagets indhold, og du vil give hver gruppe en bestemt opgave i faget. Eksempel: Du kan tilføje en opgave, der kun er synlig for en bestemt gruppe i faget. Du kan bruge grupper til at tildele forskellige tilladelser til elementer eller til at tildele tilladelser til flere brugere. Det er også muligt at lade gruppedeltagerne samarbejde om opgaver.

Navigationstræet indeholder et link til grupperne. Når du klikker på linket, kan du oprette, redigere og slette grupper og gruppedeltagere.

Sådan gør du

ClosedTilføje en gruppe
ClosedTilføje en underordnet gruppe
ClosedRette gruppetitlen
ClosedSlette en gruppe
ClosedTilføje gruppedeltagere
ClosedSlette gruppedeltagere