Du befinder dig her: Planlægning > Planlægning

Planlægning

Vælg, hvordan du vil arbejde

Lærere bruger planlægningen på forskellige måder og på forskellige enheder. Vi vil gerne sikre, at du kan arbejde på den måde, som du vil – uanset erfaring eller enhed. Vi har derfor nu gjort det muligt for både lærere og studerende at vælge, om planlægningen skal vises som en tabel eller en liste. ClosedLæs mere...

Brug planlægningen til at oprette detaljerede planer for en specifik periode. Du kan bruge emner til overordnet planlægning og opsplitte disse i mindre dele, f.eks. lektions- eller ugeplaner.

Du kan knytte læremål og aktiviteter til de enkelte emner og planer, tillige med aktiviteter som f.eks. opgaver, diskussioner og test, samt ressourcer, f.eks. mapper, filer, links og noter. Under Planlægningsindstillinger bestemmer du, hvilken type indhold du vil inkludere.

Indholdsblokken på dashboardet fokuserer på nuet og den nærmeste fremtid. Indstillingen Planlægning i menuen til venstre giver et samlet overblik over alle (aktive) planer.

Lærere kan aktivere og deaktivere planer for at skjule indhold, som de stadig arbejder på, eller for at undgå at oversvømme de studerende med oplysninger. Kun aktive planer er synlige for de studerende. Hvis du planlægger forud – og knytter datoer til dine planer – er det også muligt automatisk at aktivere planer løbende. Det kunne f.eks. være på planens startdato. Dette kan konfigureres under Planlægningsindstillinger.

Billedet herunder viser planen i redigeringstilstand, som læreren ser den.

Kopiere planer

Du kan kopiere dele af planlægningen til andre fag. Du skal blot markere de emner eller planer, du vil kopiere, klikke på Emne for et emne eller Valg for en plan og vælge det fag, du vil kopiere til.

Inden du begynder

Tip!

Inden du begynder at oprette planer, anbefales det, at du gennemgår afsnittet Planlægningsindstillinger, som du får adgang til via øverste højre hjørne af planerne.

ClosedPlanlægningsindstillinger

Arbejde med planlægning

ClosedTilføje emner og planer
ClosedAktivere planer til specifikke perioder
ClosedTilføje aktiviteter og ressourcer
ClosedImportere og eksportere

Sådan gør du

ClosedAktivere planlægningen
ClosedTilføje en eksisterende aktivitet eller ressource
ClosedTilføje en ny aktivitet eller ressource