Du befinder dig her: Arbejde med indhold > Filhåndtering > Dine filer

Dine filer

Alle brugere i itslearning har deres eget filområde. Størrelsen af dette område bestemmes af systemadministratoren, som kan tilpasse området til individuelle behov. Filområdet er inddelt i to dele – en lukket del (Dine egne filer) og en åben del (Dine webfiler). Du kan få adgang til dette område ved at klikke på fanen ePortfolio i hovedmenuen og derefter klikke på Dine filer. For nogle profiler findes fanen Dine filer i hovedmenuen.

Dine egne filer

Dette er et lukket filområde. Det betyder, at det kun er dig, der har adgang til de filer, der er gemt i Dine egne filer. Disse filer kan ikke bruges i elementer og undervisningsværktøjer i itslearning. Hvis du vil dele nogle af filerne i Dine filer med andre, skal du bruge Dine webfiler.

Dine webfiler

I modsætning til de egne filer er Dine webfiler et åbent webområde. Hvis du vil dele filer med andre, eller du vil bruge filerne som elementer i undervisningsværktøjer, skal de gemmes i Dine webfiler. Generelt kan alle med en internetadgang få adgang til de filer, der gemmes i Mine webfiler. Du kan finde URL-adressen til dine filer ved at føje filnavnet til linket til startsiden. Eksempel: Hvis du gemmer en fil med navnet opgaver.zip i Dine webfiler, er der adgang til den fra et link som dette: https://www.itslearning.com/data/2200/6907/opgaver.zip.

Filer i fag

Til nogle fag findes der separate mapper i Dine filer. Disse mapper indeholder de filer og elementer, du bruger i faget. Filerne i faget er de samme som Dine webfiler, men de er knyttet til et bestemt fag.

Sådan gør du

ClosedTilføje en fil
ClosedTilføje en ny mappe
ClosedOverføre en fil
ClosedFlytte, kopiere og slette filer
ClosedUdtrække filer