Aanmelden

Om u aan te kunnen melden bij itslearning hebt u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze worden verstrekt door uw onderwijsinstelling. Het is belangrijk dat u uw wachtwoord niet bekendmaakt aan anderen. Als iemand anders toegang heeft tot uw gebruikersnaam en wachtwoord, kan deze persoon misbruik maken van uw itslearning-account.

De aanmeldingspagina

U vindt de aanmeldingspagina op https://www.itslearning.com. Als de pagina wordt weergegeven in een vreemde taal, kunt u een andere taal selecteren door op de vlag onderaan de pagina te klikken.

Opmerking: Niet alle locaties gebruiken de aanmeldingspagina van itslearning. Zie Eenmalige aanmelding hieronder.

Opmerking: Het is belangrijk dat u uw wachtwoord niet bekendmaakt aan anderen. Als iemand anders toegang heeft tot uw gebruikersnaam en wachtwoord, kan deze persoon misbruik maken van uw itslearning-account.

Eenmalige aanmelding

Eenmalige aanmelding (SSO, Single Sign-On) is een speciale vorm van softwareverificatie, waarmee gebruikers zich één keer aanmelden en toegang krijgen tot de bronnen van meerdere softwaresystemen. Veel locaties van itslearning maken gebruik van SSO-oplossingen. Deze locaties hebben hun eigen aanmeldingspagina en melden zich niet aan via de aanmeldingspagina op itslearning.com. Meestal hebben sites met SSO aanmeldvakken op de startpagina van hun eigen website.

Aanmelden en wachtwoord vergeten

ClosedAanmelden bij itslearning
ClosedWachtwoord vergeten

Eerste aanmelding

De eerste keer dat u zich aanmeldt, wordt u doorgestuurd naar een pagina die alleen wordt weergegeven bij uw eerste aanmelding.

U wordt gevraagd uw voorkeurstaal te selecteren in een vervolgkeuzelijst en uw e-mailadres op te geven. De taal die u kiest wordt uw standaardtaal voor itslearning; de taal die in itslearning wordt gebruikt nadat u zich hebt aangemeld. Deze voorkeursinstellingen kunnen later worden gewijzigd vanuit Uw instellingen. Klik op Opslaan om naar de hoofdpagina te gaan.

In het tipvak onder het vak voor taal- en e-mailadresvoorkeuren worden links weergegeven naar belangrijke informatie over itslearning, zoals de helpdesk, zelfstudies en online documentatie. De informatie in dit vak kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. Het wordt aanbevolen de links in het tipvak te verkennen voordat u verdergaat.