Du är här: Introduktion

Introduktion

Utbildningsverktyg är de komponenter som lärare använder för att skapa kurser och projekt i itslearning. Utbildningsverktygen kan vara verktyg för uppgifter och test, innehållsverktyg som mappar, filer och anteckningar, kommunikationsverktyg som diskussioner och konferens, och importverktyg som du kan använda när du vill importera innehållspaket och innehåll från biblioteket.

Utbildningsverktygen läggs till genom att klicka på Lägg till nedanför den mapp som du vill lägga till innehåll i. Skärmbilden till höger visar översikten för tillägg av element.